Tervezés

Megrendelői igény esetén engedélyezési, kivitelezési terveket készítünk. Magánkertek esetében ha a kivitelezési munkákat cégünknél rendelik meg a tervezést 50.000 Ft-ig ingyen vállaljuk. Ennél magasabb tervezési díjnál csak az 50 000 Ft feletti részt kell kifizetni.

Faápolás

Magába foglalja az egyes fák tisztító- koronaalakító gallyazását, adott esetben vagyoni javakat veszélyeztető ágak levágását, sebkezelését. Géppel nem megközelíthető helyeken alpinista technológiát alkalmazunk.

Faátültetés

Kertrendezések során előfordul, hogy értékes fáink útban vannak Kivágás helyett megoldást kínálunk e fák megmentésére, átültetésére.

Kert és parképítés

A mai modern parképítések már a tervezés során magukba foglalják nemcsak a hagyományos kertészeti munkákat, hanem az ehhez kapcsolódó burkolatok, támfalak, kiemelt növénykazetták megépítését, térvilágítás kialakítását és különböző vizes megoldásokat, pl: vízesés, szökőkút, patak stb. Referencia munkáinknál valamennyi itt felsorolt munkára találhat példát.

Automata öntözés

Napjainkban mind a régi, mind az újonnan épülő kertek, parkok fenntartása szinte elképzelhetetlen automata öntözőrendszer kiépítése nélkül. Ennek egyik gyakorlati oka a megdrágult és bizonytalan élő munkaerő költsége, a másik, szakmai oka, hogy a kert, ill. park növényei, gyepfelületei az egyenletes és rendszeres vízkijuttatás miatt sokkal esztétikusabb látványt nyújt.